İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Sinema ve Dijital Medya

Söyleşi: Özge Samancı

Sinema ve Medya Klübü'nün Sinema ve Dijital Medya Bölümü koordinatörlüğünde gerçekleştireceği söyleşi kapsamında, 7 Aralık Çarşamba günü saat 17:00'da yazar ve akademisyen Özge Samancı konuk olacaktır.

Öğrencilerimizin Filmleri Romanya ve İspanya'da Yarışıyor

Öğrencilerimiz İlay Onar, İbrahim Katmerci, Aybüke Özdemir, Göksu Hacıbekirler ve araştırma görevlimiz Hazal Bayar'ın çektiği Orkide ve Eşekarısı filmi Romanya'da düzenlenen Dracula Film Festival ve İspanya'da düzenlenen Horror Online Art Film Festival of Navarra'da yarışıyor.

Atlanta'dan Öğrencilerimize Ödül

Sinema ve Dijital Medya Bölümü Araştırma Görevlimiz Hazal Bayar öncülüğünde 3. sınıf öğrencileri "Orkide ve Eşek Arısı" adlı filmiyle, ABD'de Spotlight Korku Film Ödülleri Gümüş Ödülü'nü kazandı.

3. sınıf öğrencileri İlay Onar, Aybüke Özdemir, İbrahim Katmerci ve Göksu Hacıbekirler “Orkide ve Eşek Arısı” adını verdikleri 14 dakikalık kısa filmle korku sineması dalında Türkiye’ye ödül getirdi.

Öğrenciler “Hareketli Görüntülerin Kuram ve Pratiği” dersi kapsamında liman kelimesinden yola çıkarak bir proje hazırladılar.

ABD'nin Atlanta kentinde Spotlight Korku Film Ödülleri Gümüş Ödülü'nü kazanan filmde oyuncu ve kamera arkası kadrosunu da yine öğrenciler oluşturmakta.

Sinema ve Dijital Medya Loft'u Yeni Döneme Hazır

Sinema ve Dijital Medya bölümünün İletişim Fakültesi Stüdyoları'ndaki dersliği yenilendi.

Fabrice Aragno ile Söyleşi

İKSEV'in gerçekleştirdiği 30. Uluslararası İzmir Festivali kapsamında İKSEV'in davetlisi olarak kentimize gelen Aragno, 3 Haziran Cuma günü saat 9.30 - 12.00 saatleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya bölümünü ziyaret ederek İletişim Fakültesi Sinema Salonunda (K-104) işlerini sunacak ve izleyicilerle söyleşecek.

30. Uluslararası İzmir Festivali'nde Video Mapping Projesi

IKSEV'in düzenlediği 30. Uluslararası İzmir Festivali kapsamında İzmir Ekonomi Üniversite’si Sinema ve Dijital Medya bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Aras ÖZGÜN önderliğinde öğrencilerimiz Volkan Tura ve Ozan Peynirci ile birlikte Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi binası üzerine bir video mapping projesi gerçekleştirdi. Festivalin açılış etkinliklerinden biri olarak sergilenen projeksiyonun müziğini Medya ve İletişim Bölümü master programı öğrencimiz Yiğit Eygi, Saygun’un İnci’nin Kitabı adlı eserini elektronik müzik öğeleriyle yorumlayarak besteledi.

7. Lions Kısa Film Yarışması'ndan Ödülle Döndük

Öğrencilerimiz İlay Onar, Göksu Hacıbekirler, Aybüke Özdemir, İbrahim Katmerci ve araştırma görevlimiz Hazal Bayar'ın çektiği Orkide ve Eşekarısı filmi, 7. Lions Kısa Film Yarışması'nda Marka Ajans Özel Ödülü'nü kazandı.