İEÜ Sinema ve Dijital Medya Bölümü Öğrencileri İşçi Filmleri Festivali’nde!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü öğrencileri, 13. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali gösterim programına ''Çıkmaz Şehir: İzmir'' adlı 10 dakikalık filmle katılacaklar. 5 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleşecek gösterimin ardından, Sinema ve Dijital Medya Bölümü 3. Sınıf öğrencileri  Mete Arkın, Ecem İlkyaz ve Murat Yılmaz ve İzmir Mahalleler Birliği Temsilcileriyle bir söyleşi gerçekleştirilecek.

İEÜ Sinema ve Dijital Medya Öğrencileri'ne Plaket!

Cannes Film Festivali Kısa Film Köşesi’ne Stranded isimli kısa filmleriyle katılan İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Onur Erdurak, Canberk Günay, Murat Etyemez, Ali Galip Özkaya ve Begüm Aksoy, üniversitenin kuruluşunun 17. yıldönümü kapsamında düzenlenen törende plaketle ödüllendirildiler. Öğrencilerimizi kutluyoruz!

Aylin Zoi Tinel ile Söyleşi: Bir Editörün Yolculuğu

Film editörü Aylin Zoi Tinel, 28-29 Mart tarihlerinde İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya bölümünün konuğu olacak. 28 ve 29 Mart günleri saat 11:00’de CDM Loft’da (K102) yapılacak olan iki söyleşide Tinel, bir film editörü olarak deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak.

Söyleşi: Ali Ulvi Hünkar

Oyuncu ve senarist Ali Ulvi Hünkar, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya bölümünün konuğu olarak bir söyleşi düzenleyecek. 23 Mart 2018 Cuma günü saat 13.00’de Sinema ve Dijital Medya loftunda gerçekleşecek etkinlik, ilgilenen herkesin katılımına açık olacak.

Öğretim Görevlisi Berk Tuğcu 4. Kez Cannes Film Festivali’nde!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü Öğretim Görevlisi Berk Tuğcu’nun görüntü yönetmenliği ve kurgusunu üstlendiği Prelüd/Başlangıç isimli kısa film, 14-19 Mayıs tarihlerinde 71. kez gerçekleştirilecek olan Cannes Film Festivali’nin Short Film Corner köşesinde gösterilmeye hak kazandı

İEÜ Sinema ve Dijital Medya Bölümü Öğrencileri Cannes Film Festivali’nde!

Fransa’da 14-19 Mayıs 2018 tarihlerinde 71. kez düzenlenecek olan Cannes Film Festivali, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü öğrencilerini konuk edecek.

Sinema ve Dijital Medya Bölümü Liseli Öğrencilere Yönelik Yaratıcı Belgesel Atölyesi Gerçekleştirdi

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen “İletişim Atölyesi” 15 ve 16 Ocak 2018 tarihlerinde yapıldı.  Bu yılki atölyeye Nevvar Salih İşgören, Cengiz Aytmatov, Mehmet Akif Ersoy, TAKEV, Gazi Anadolu liseleriyle İzmir Özel Türk Koleji’nden 86 öğrenci katıldı.

Queer Sinema: Sinema ve Medya Kulübü Queer Film Gecesi

Sinema ve Medya Kulübü 8 Aralık 2017 Cuma gecesi “Queer Sinema” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Sinema ve Medya Kulübü Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi ile Ortak Film Gecesi Düzenledi

24 Kasım 2017 Cuma akşamı İEÜ İletişim Fakültesi stüdyoları Sinema ve Medya Kulübü’nün Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi ile ortak düzenlediği film gösterimine ev sahipliği yaptı. Etkinlikte Steven Soderbergh’in 2011 tarihli Contagion adlı film gösterildi. Gösterim sonrası katılımcılarla film üzerine interdisipliner bir tartışma gerçekleştirildi.

Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali bir kez daha İEÜ’de

Bu yıl 18.'si düzenlenen Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali kapsamında, festivalde finale kalan 12 yerli kurmaca finalist film İEÜ Sinema ve Medya Kulübü’nün ortaklığıyla okulumuzda gösterildi.