Fatih Aydoğdu İle Söyleşi: Polimetrik Müdahaleler

Fatih Aydoğdu Viyana ve İstanbul'da yaşayan Türkiye doğumlu bir medya sanatçısı. İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi ve Viyana Güzel Sanatlar Akademisi'nde eğitim gördü. Çalışmaları görsel sanatlar, tasarım, ses sanatı, ve kuratörlük alanlarında yoğunlaşıyor, ve medya estetiği, göçmenlik ve kimlik politikaları, ve dilsel meselelerle ilgili kavramlara odaklanıyor.

EPI.LOG: Sinema ve Dijital Medya bölümü yıl sonu sergisi

İletişim Fakültesi Sinema ve Dijital Medya bölümü üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin çalışmalarının sergileneceği EPI.LOG Yıl Sonu Sergisi, 20-23 Mayıs 2019 tarihleri arasında Izmir Ekonomi Üniversitesi kampüsünde İletişim Fakültesi stüdyolarında gerçekleştirilecek.

Sinema ve Dijital Medya bölümü öğretim üyeleri İstanbul Bilgi Üniversitesi'ndeydi

Derya Özkan ve Deborah Hardt, 11-13 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü tarafından düzenlenen “Sinema ve Televizyonda Fail ve Özne Olarak Kadın” konulu konferansta bir bildiri sundular. Konuşmanın başlığı “Netflix Etkisi. Internet Yayınları Çağında Kadın Temsilleri” idi.

Sinema ve Dijital Medya bölümü Elif Taşçıoğlu'nu ağırladı

Vavien, İşe Yarar Bir Şey ve birçok başka filmin Prodüksiyon Tasarımcısı olarak uluslararası ödülleri bulunan Elif Taşçıoğlu, Sinema ve Dijital Medya bölümünün konuğu oldu.

İletişim Festivali: Sinema ve Medya Günleri

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Medya Kulübü'nün Ege Öğrenci Gazetesi'yle ortaklaşa düzenleyeceği  "İletişim Festivali" 18 Mart'ta başlıyor!

Liseliler iletişim dünyasıyla tanıştı

İzmirli lise öğrencileri İletişim Atölyesi'nde hareketli ve bol eğlenceli iki gün geçirdi. İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından sekizinci kez düzenlenen İletişim Atölyesi, 15-16 Ocak tarihlerinde yapıldı.

Aras Özgün, Borusan Contemporary Sanat ve Teknoloji Platformu'nda

13 Ocak 2019’da, Borusan Contemporary’nin Sanat/Teknoloji Konuşmaları 2018–2019 sezonunda Borusan Contemporary ve amberPlatform işbirliğiyle "Tez | Antitez | Protez – Değişen Paradigmalar" başlığı altında düzenlediği konferansa, İletişim Fakültesi, Sinema ve Dijital Medya Bölümü öğretim üyesi Aras Özgün, bakış, hafıza ve bilgi alanları başlıklı konuda konuşmacı olarak katıldı.

Suriyeli mültecilerle belgesel film atölyesi

Sinema ve Dijital Medya Bölümü Öğretim Üyesi Aras Özgün ve Öğretim Görevlisi Deborah Hardt, 20-22 Aralık 2018 tarihlerinde, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nun sponsorluğunda, Bilkent Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, genç Suriyeli mülteciler ve Bilkent Üniversitesi öğrencileri ile birlikte gerçekleştirilen “Bana hikayeni anlat” başlıklı üç günlük atölyeye yürütücü olarak katıldılar.

FAMU'dan Martin Cihak'la film yapımında storyboard atölyesi

FAMU (Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague) öğretim üyesi Martin Čihák İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi stüdyolarında 14 - 21 Aralık 2018 tarihleri arasında Sinema ve Dijital Medya Bölümü öğrencileriyle birlikte “Storyboard” atölyesi gerçekleştirdi.

Berk Tuğcu Uşak Film Festivali için atölye düzenledi

2014 yılında başlayan ve Uşak kentinin ilk ve tek film festivali olma özelliğini sürdüren, aynı zamanda Uşak Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali, Sinema ve Dijital Medya Bölümü öğretim görevlilerinden Berk Tuğcu’yu konuk etti. Tuğcu, Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali'nde 10-14 Aralık tarihlerinde bir dizi atölye çalışmaları gerçekleştirdi.