Üniversiteler Tasarım ve Sanat Mezuniyet Projeleri Sergisi

Öğrencilerimiz Simge Dabak’ın Benim Adım Necdet / A Woman Named Necdet (2017) başlıklı video enstalasyonu ile Zelal Yılmaz'ın Koku Hafızası / Memory of a Smell başlıklı işinin sergilendiği ÜTAS Üniversiteler Tasarım Sanat Mezuniyet Projeleri Sergisi 20 Ekim'de Kültürpark Fuar Alanı Hol 1B’de açıldı.

Sinema ve Dijital Medya 2. Sınıf Öğrencilerinin Ders Projesi CNN Türk’te

Sinema ve Dijital Medya Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin ders projesi olarak çektiği belgesel film CNN Türk’ün web sitesinde yayınlandı.

Epi.Log Sinema ve Dijital Medya Bölümü Yıl Sonu Sergisi

Bölümümüz üçüncü sınıf öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergileneceği EPI.LOG Yıl Sonu Sergisi, 23 Mayıs Salı günü saat 17.00'da İletişim Fakültesi Stüdyoları'nda bulunan CDM Loft'da gerçekleşecek açılışla başlıyor.

Avrupa Caz Festivali'nde Bölümümüzden Video Performansı

Okulumuz öğretim üyeleri ve öğrencileri, İKSEV ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 24. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde çalışmalarını sunacak.

Söyleşi: Özge Samancı

Sinema ve Medya Klübü'nün Sinema ve Dijital Medya Bölümü koordinatörlüğünde gerçekleştireceği söyleşi kapsamında, 7 Aralık Çarşamba günü saat 17:00'da yazar ve akademisyen Özge Samancı konuk olacaktır.

Öğrencilerimizin Filmleri Romanya ve İspanya'da Yarışıyor

Öğrencilerimiz İlay Onar, İbrahim Katmerci, Aybüke Özdemir, Göksu Hacıbekirler ve araştırma görevlimiz Hazal Bayar'ın çektiği Orkide ve Eşekarısı filmi Romanya'da düzenlenen Dracula Film Festival ve İspanya'da düzenlenen Horror Online Art Film Festival of Navarra'da yarışıyor.

Atlanta'dan Öğrencilerimize Ödül

Sinema ve Dijital Medya Bölümü Araştırma Görevlimiz Hazal Bayar öncülüğünde 3. sınıf öğrencileri "Orkide ve Eşek Arısı" adlı filmiyle, ABD'de Spotlight Korku Film Ödülleri Gümüş Ödülü'nü kazandı.

Sinema ve Dijital Medya Loft'u Yeni Döneme Hazır

Sinema ve Dijital Medya bölümünün İletişim Fakültesi Stüdyoları'ndaki dersliği yenilendi.