Söyleşi: Ali Ulvi Hünkar

Oyuncu ve senarist Ali Ulvi Hünkar, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya bölümünün konuğu olarak bir söyleşi düzenleyecek. 23 Mart 2018 Cuma günü saat 13.00’de Sinema ve Dijital Medya loftunda gerçekleşecek etkinlik, ilgilenen herkesin katılımına açık olacak.

Öğretim Görevlisi Berk Tuğcu 4. Kez Cannes Film Festivali’nde!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü Öğretim Görevlisi Berk Tuğcu’nun görüntü yönetmenliği ve kurgusunu üstlendiği Prelüd/Başlangıç isimli kısa film, 14-19 Mayıs tarihlerinde 71. kez gerçekleştirilecek olan Cannes Film Festivali’nin Short Film Corner köşesinde gösterilmeye hak kazandı

İEÜ Sinema ve Dijital Medya Bölümü Öğrencileri Cannes Film Festivali’nde!

Fransa’da 14-19 Mayıs 2018 tarihlerinde 71. kez düzenlenecek olan Cannes Film Festivali, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü öğrencilerini konuk edecek.

Sinema ve Dijital Medya Bölümü Liseli Öğrencilere Yönelik Yaratıcı Belgesel Atölyesi Gerçekleştirdi

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen “İletişim Atölyesi” 15 ve 16 Ocak 2018 tarihlerinde yapıldı.  Bu yılki atölyeye Nevvar Salih İşgören, Cengiz Aytmatov, Mehmet Akif Ersoy, TAKEV, Gazi Anadolu liseleriyle İzmir Özel Türk Koleji’nden 86 öğrenci katıldı.

Queer Sinema: Sinema ve Medya Kulübü Queer Film Gecesi

Sinema ve Medya Kulübü 8 Aralık 2017 Cuma gecesi “Queer Sinema” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Sinema ve Medya Kulübü Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi ile Ortak Film Gecesi Düzenledi

24 Kasım 2017 Cuma akşamı İEÜ İletişim Fakültesi stüdyoları Sinema ve Medya Kulübü’nün Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi ile ortak düzenlediği film gösterimine ev sahipliği yaptı. Etkinlikte Steven Soderbergh’in 2011 tarihli Contagion adlı film gösterildi. Gösterim sonrası katılımcılarla film üzerine interdisipliner bir tartışma gerçekleştirildi.

Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali bir kez daha İEÜ’de

Bu yıl 18.'si düzenlenen Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali kapsamında, festivalde finale kalan 12 yerli kurmaca finalist film İEÜ Sinema ve Medya Kulübü’nün ortaklığıyla okulumuzda gösterildi.

XI. Kent Filmleri Festivali'nde Sinema ve Dijital Medya

Mimarlık ve Kent Şenliği etkinlikleri kapsamında Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından düzenlenen XI. İstanbul Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali, 28 Ekim 2017 Cumartesi gecesi yapılan ödül töreniyle sona erdi.

Nuit Blanche: Sinema ve Medya Kulübü Korku Filmi Gecesi

Sinema ve Medya Kulübü 2017 sonbahar döneminin ilk etkinliği olarak 27 Ekim 2017 Cuma gecesi başlayıp ertesi sabaha kadar süren bir korku filmi maratonu düzenledi.

Sinema ve Dijital Medya Öğrencilerinin Filmleri Contact Film Festivali’nde

Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen CONTACT Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali 23-27 Ekim tarihleri arasında İzmir’de Yaşar Üniversitesi’nde yapıldı. Festivale dünyanın dört bir yanından 1780 öğrenci filmi başvurdu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü bu yıl festivalin yarışma dışı özel gösterim bölümünün davetli konuğuydu.